Testimonials2024-05-14T07:39:33+00:00

Ervaringen
Hormoontherapie & cupping ervaringen

——

JOAN JUTTE

“Het is geen dieet maar een levenswijze geworden”
Ik ben bij Farzanna gekomen nadat ik van een klant goede verhalen hoorde over haar methode. Ik voelde mij regelmatig moe en lusteloos. En ik had vaak een opgeblazen gevoel en bolle buik. Ook viel ik altijd erg moeizaam af met reguliere diëten. Op basis van mijn hormoonhuishouding en bloedwaarden kreeg ik een op maat gemaakt voedingsplan, aangevuld met supplementen die afgestemd waren op mij.

Al na een paar weken merkte ik verbetering. Ik had minder last van een opgeblazen gevoel en ik had geen ‘after dinner dips’ meer. Ik kreeg veel meer energie en ben 12,5 kilo afgevallen. De begeleiding van Farzanna heb ik als heel prettig ervaren. Het persoonlijke contact, de vragen die je kan stellen, de tips die ze steeds weer geeft, zorgen er voor dat je het allemaal volhoudt. Ze neemt alle tijd om alles uit te leggen en zo goed mogelijk te zoeken naar wat werkt voor jou. Het kost wat moeite om je voedingspatroon aan te passen en de juiste combinaties voor jezelf te vinden. Maar als je die balans eenmaal hebt, voel je je er zoveel beter bij. Het is nu meer een levenswijze geworden en geen dieet. Ik zou iedereen die op een fijne manier aan zijn/haar gezondheid en figuur wil werken aanraden om contact op te nemen met haar.

LEES MEER

INEKE DE BOER

“Zo goed als pijnloos”
Al enkele jaren liep ik met veel pijn in mijn vingers en duimen van de artrose. De reumatoloog had bevestigd dat ik artrose had en dat er niets aan te doen was. Door een collega werd ik geadviseerd om langs te gaan bij Farzanna. Ik had inmiddels ervaren dat ik bij het eten van tomaten en aardappelen meer pij had, er moest dus een verband bestaan tussen voeding en de artrose.

Ik ben nu zo goed als pijnloos. Farzanna heeft mij hiermee fantastisch geholpen. In mijn persoonlijk voedingsplan staat precies beschreven hoe en waarom ik bepaalde voeding wel of niet mag eten. Uit het voedingstest kwam naar voren dat ik inderdaad geen nachtschade groenten mag. Maar ik kreeg genoeg alternatieven voor de voeding, dus dat was geen probleem. Een mooie bijkomstigheid is dat ik daarnaast ook nog meer dan 10 kilo ben afgevallen. Ik kan altijd bij Farzanna terecht voor vragen en uitleg. Zij neemt alle tijd voor je en stuurt zo nodig nog het een en ander naar je op, geeft tips en verwijzingen. Het heeft me gek genoeg geen moeite gekost om deze omslag te maken maar dit kon alleen door de goede begeleiding van Farzanna. Ik voel me nu heel erg goed en heb veel energie!

LEES MEER

MAARTJE WAARDENBURG

“Geen last meer van PMS klachten”
Al bijna 2 jaar kampte ik met extreme vermoeidheidsklachten, stressklachten, PMS klachten en slaapproblemen. Ze waren van dusdanige aard dat het mijn dagelijks functioneren erg belemmerde. Er was in die jaren niet iets wat écht werkte om me voor langere tijd beter te voelen. Farzanna heeft voor mij een uitgebreid voedingsplan opgesteld. Al vrij snel begon ik mij echt rustiger en beter te voelen! Ik kreeg meer energie, ging veel beter slapen en voelde me veel minder gestrest. Daarnaast verminderden de PMS klachten enorm. Dat ik door de verandering naar goede natuurlijke voeding en het nemen van natuurlijke supplementen me zo’n ander mens zou voelen had ik niet verwacht. De begeleiding van Farzanna hierin heb ik als erg prettig ervaren. Ze maakt echt een advies op maat. Je merkt dat ze veel kennis heeft van zaken. Ze neemt de tijd voor je en tussen de consulten laat ze je niet los maar is ze goed bereikbaar voor vragen.

MARIEKE SCHMIDT

“Bij de huisarts kwam ik helaas niet verder met mijn klachten”
Ik ben bij Farzanna gekomen nadat ik al meer dan een half jaar bij de huisarts had gelopen met allerlei klachten waar geen diagnose voor gevonden kon worden.
Ik had regelmatig last van hartkloppingen, werd ’s nachts wakker badend in het zweet en met een snelle hartslag, moeite met doorslapen, maandelijks PMS klachten die steeds heftiger werden, duizeligheid, een onrealistisch gevoel, oorsuizen, etc.

De medicijnen die ik van de huisarts kreeg waren bedoeld om rustig te worden, maar de oorzaak werd niet aangepakt. Na wat zoeken op internet kwam ik bij Farzanna, in het eerste gesprek voelde ik me al erg gehoord. Zij stelde me vragen die de huisarts nog nooit had gesteld, maar wel hielpen om dichterbij de oorzaak te komen.
Zo had ik eigenlijk al heel mijn leven last van mijn darmen, maar dit was in alle onderzoeken bij de huisarts nooit ter sprake gekomen. En ik was van mening dat dit gewoon iets was wat bij mij hoorde, ik wist niet beter. Ik kreeg een persoonlijk adviesplan. Al na een paar weken merkte ik vooruitgang, ik kreeg meer energie en de eerste maand had ik al bijna geen PMS klachten meer.
Ook heb ik vanaf de dag dat ik gestart ben met het persoonlijke voedingsplan geen darmklachten meer gehad. Ook de hartkloppingen zijn verdwenen. De nachten slaap ik weer goed door en ik word uitgerust wakker.
De begeleiding van Farzanna ervaar ik als heel fijn en waardevol. Ze neemt alle tijd om de begeleiding zo goed mogelijk te doen, en blijft zoeken naar het optimaliseren van gezondheid.
Na ruim een half jaar bezig te zijn met mijn voedingsplan kan ik wel zeggen dat mijn leven een positieve wending heeft gekregen. Nog elke keer boek ik vooruitgang en ga ik me fitter voelen. Ik ben er nog niet helemaal en dan is het fijn om Farzanna te hebben die meekijkt naar de voeding, supplementen en de klachten die er nog zijn. Soms is het maken van een kleine aanpassing voldoende om weer een stap vooruit te maken. Voor mij is wel duidelijk geworden dat voeding een belangrijke factor is in het herstellen en/of optimaliseren van gezondheid. Ik kan de begeleiding van Farzanna aan iedereen aanbevelen. Als je denkt dat bepaalde klachten gewoon bij je horen, ga dan eens langs voor een kennismaking. Klachten zijn niet normaal en horen niet bij je, ook al zijn ze er al jaren en is er geen diagnose gesteld. Dankzij de begeleiding van Farzanna en haar kennis op Orthomoleculair gebied, ben ik verlost van klachten die ik al jaren had.

LEES MEER

WENDY DE BONTE

“Weer vol energie en rust in mijn lijf”
Na zeker een jaar intensief met mezelf aan de slag te zijn geweest zaten de klachten vermoeidheid en haast/chaos me nog steeds in de weg. Toen heb ik bij De Gezonde Vrouw aangeklopt, want ik wist dat voeding een ontzettend grote rol kan spelen bij onsamenhangende klachten die een flinke stempel op hoe je je dag beleeft kan drukken.

Farzanna heeft veel verdiepingsslagen gemaakt op Orthomoleculair gebied en dit is in haar begeleiding te merken. Ze neemt echt de tijd voor de vele vragen die ik heb en beantwoord deze op een duidelijke manier. Ik heb regelmatig van die aha-momentjes waarbij de kwartjes vallen. Vanzelf ben ik gaan wennen aan nieuwe voedingsproducten en ik voel me hier erg goed bij. Na 6 weken kreeg ik ontzettend veel energie. Even wennen want dit had ik al een lange tijd niet gehad. Ik heb weer zin om met mensen af te spreken/erop uit te gaan. De haast die ik altijd in mijn hoofd heb (bijv. alles tegelijk willen doen) neemt ook steeds meer af. Ik voel meer rust in mijn lijf.

Kortom: mijn nieuwe voedingspatroon, de supplementen en de begeleiding hierbij vind ik echt een ondergeschoven kindje in doktersland. Als je onsamenhangende klachten hebt, groot of klein vind ik het een must om ook eens bij De Gezonde Vrouw aan te kloppen. Dit kan natuurlijk naast andere gebaande wegen bestaan, zoals ik die zelf ook bewandeld heb. Farzanna heeft een bult aan kennis, is een betrokken persoon en neemt echt de tijd voor je. Fijn om dit met haar samen op te pakken.

LEES MEER

ESTHER VAN DER PAUW

Na een periode intensief sporten met een personal trainer en een koolhydraatarm voedingsplan bleek ik nog steeds nauwelijks afgevallen. Te weinig in ieder geval naar verhouding met wat ik gedaan had. Mijn personal trainer zei dat ik eens een hormoon onderzoek moest doen en zo kwam ik bij De Gezonde Vrouw terecht. Ik kreeg een persoonlijk voedingsplan op maat en viel de ene na de andere kilo af, terwijl ik constant een vol gevoel had. Van Farzanna kreeg ik tijdens de ontmoetingen goede tips en werd steeds weer opnieuw gemotiveerd om door te gaan. Ik ben nu een paar maanden bezig en ik merk dat als ik me aan het plan houd het echt werkt voor mij. Ik weet nu dat ik met dit plan mijn streefgewicht kan bereiken en dat ik me ook fijner en gezonder voel, hoe moeilijk soms ook!

HELENA KOSTER

“Vermoeidheid, stemmingswisselingen en een traag werkende schildklier”
Farzanna heeft mij op een deskundige en professionele manier begeleid bij mijn hulpvraag. Met een verbluffende uitkomst, want ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Mijn energie is terug en ik ben af van tal van andere ‘vage’ klachten die achteraf grotendeels te wijten waren aan een niet goed werkende schildklier.

Deze benaderingswijze is voor mij het bewijs dat voeding, mits de juiste, bepalend is voor gezond menselijk functioneren. Zowel lichamelijk als geestelijk. Te vaak wordt in de reguliere medische wereld gedaan aan pure symptoombestrijding middels medicijnen. Die hoeven niet altijd nodig te zijn is mij nu duidelijk geworden. Ik heb ervaren dat in de Orthomoleculaire wetenschap wordt gekeken naar de mens achter de cijfers.Ieder mens is uniek, dus ook de klacht, dus ook de aanpak die nodig is om de klacht(en) te verhelpen. Een zienswijze die Farzanna omarmt en met goede resultaten: in een paar maanden tijd ben ik af van mijn gezondheidsklachten en heb er een hoop kennis bij over goede en eerlijke voeding. Ik dacht dat ik altijd al gezond at (de Schijf van Vijf), maar dat wil ook niet alles zeggen. Dankzij een persoonlijke voedingslijst van producten die ik wel mag eten, gaat er een nieuwe wereld voor mij open! Ik focus mij niet op wat ik voorlopig niet meer mag eten, maar vooral op wat ik wel mag en dat blijkt nog veel te zijn! Daar profiteer ik niet alleen zelf van, maar ook mijn gezin en een ieder die er voor open staat.

LEES MEER

YVONNE KLAASSE

“Veel overgewicht na een schildklieroperatie”
Na een lang herstel van een operatie aan mijn heup en daarna nog een operatie aan mijn schildklier had ik een periode waarin ik in een negatieve spiraal terecht kwam wat onder andere resulteerde in een flinke gewichtstoename. Via een kennis kwam ik bij Farzanna terecht. Waar ik nu heel dankbaar voor ben.

Met de op maat opgestelde menu voorstellen en de voedingsmiddelen die ik mocht eten ben ik ongeveer 24 kilo afgevallen in 4/5 maanden tijd. Niet alleen ben ik een stuk slanker. Ik zit ook een stuk lekkerder in mijn vel. Ik begin me weer mijzelf te voelen, te leven en ben zelfs een nieuwe opleiding gestart.
Farzanna gaf mij tijdens de consulten raad en tips zonder mij ergens toe te dwingen en altijd met goede uitleg.
Het hele voedingsplan is duidelijk en zonder veel moeite te volgen. Ik begin wat creatiever te worden met het combineren van voedingsmiddelen/recepten. Ik hoop die laatste 5 kilo nog kwijt te raken en daarna de grootste uitdaging. Op gewicht blijven. Het plan geeft mij steun om op terug te vallen wanneer nodig.
Farzanna, heel erg bedankt!

LEES MEER

RYENKE HARDENBERG

“Geen PCOS meer!”
In 2012 kreeg ik bij de gynaecoloog de diagnose PCOS. In de afgelopen jaren heb ik veel gelezen over PCOS en de risico’s op diabetes en hart en vaat ziekten. Deze risico’s wilde ik graag verkleinen en ben op zoek gegaan naar de rol van voeding bij hormoonafwijkingen. Tevens bleef ik na mijn laatste zwangerschap te zwaar en kreeg de kilo’s er niet af. Ik ben via een vriendin bij Farzanna terecht gekomen. Ik ben onwijs dankbaar dat ik met haar in contact ben gekomen. In de eerste 4 maanden sinds het advies van Farzanna ben ik 15 kg afgevallen. Het begin was lastig en het is nog steeds wel eens lastig maar de juiste manier van voeding maakt dat ik mij erg goed voel en ik meer energie heb. Bij mijn laatste bezoek aan de gynaecoloog bleek uit de echo dat de PCOS echt weg is! Eindelijk weer rustige eierstokken en geen klachten meer. Ik ben hier zo ontzettend blij mee en het voelt zo goed dat ik bij Farzanna terecht gekomen ben!

MARCELLA BAKKER

“Geen last meer van darmklachten”
Al sinds ik tiener ben heb ik erg gevoelige darmen. In het ziekenhuis heb ik allerlei onderzoeken gehad, maar daar kwam eigenlijk nooit wat uit. Bij De Gezonde Vrouw heb ik ook ontlastingsonderzoek gedaan. Mijn darmflora bleek wel degelijk ernstig verstoord en met ook nog een kinderwens erbij, was het hoog tijd om dat aan te pakken!

Farzanna weet onwijs veel van het menselijk lichaam en voeding/supplementen en kan dat op een hele begrijpelijke manier uitleggen. Naar aanleiding van de testen heeft Farzanna een helemaal op maat gemaakt programma voor mij opgesteld. Hierin stonden de uitkomsten nog eens helder toegelicht en ook de risico’s. En een uitgebreid advies voor voeding en supplementen om mijn darmflora weer in balans te krijgen. Ik ben nu inmiddels ruim een half jaar verder en mijn darmen zijn erg rustig. Van de adviezen van Farzanna heb ik erg veel geleerd en pas ik dagelijks toe. Vooral in mijn voeding.
Wat ik heel fijn vond is dat Farzanna onafhankelijk is in haar advies, zij raadt je supplementen aan voor jou en je gezondheid en niet omdat zij er zelf een commercieel belang bij heeft. En zij is altijd bereikbaar voor vragen en reageert heel snel. Ik heb veel vertrouwen in Farzanna haar deskundigheid en kan haar dus ook van harte aanbevelen. Ik zal haar in ieder geval in de toekomst, als dat nodig is, weten te vinden!

LEES MEER

YVONNE WAGENAAR

“Vrij van overgangsklachten.”
Ik kwam bij Farzanna omdat ik veel last had van opvliegers. Na een hele reeks vragen en wat testen kwam er toch wel meer uit. Niet alleen opvliegers,maar ook allerlei tekorten en een eenzijdig eetpatroon. Maar al jaren was ik bezig geweest met mijn gewicht en had me voorgenomen om nu niet meer op een dieet te gaan, want dat hielp toch niet.

Farzanna kwam met een voedingsplan en daar ben ik mij aan gaan houden, met als gevolg dat ik tot mijn grote verbazing al 13 kilo ben afgevallen in een korte periode. Ook voel ik mij veel beter, heb ik veel meer energie, ben lang zo moe niet meer, heb bijna geen hoofdpijn meer. Kortom, het kan niet beter.
Farzanna heeft mij hier goed bij begeleid, ik kan altijd bij haar terecht met mijn vragen via de mail. Ook tijdens de afspraken die we hebben voel ik mij op mijn gemak en neemt ze de tijd voor vragen en het geven van antwoorden.
Kortom, dit is voor mij een hele goede stap geweest en ik kan het iedereen aanraden die niet lekker in haar vel zit, last heeft van allerlei lichamelijke kwalen en er iets aan wil doen, om deze stap te zetten.

LEES MEER

RIA VAN INGEN

“Minder pijn en beter in mijn vel”
Ik kwam bij Farzanna omdat ik gewrichtsklachten had. Ik ben naar haar toegegaan omdat zij gespecialiseerd is in vrouwengezondheid. Ik zit nu in de overgang en heb het idee dat mijn hormonen ook een grote rol spelen in de klachten die ik ervaar.
Ik ben nu een half jaar bezig. Mijn klachten zijn al afgenomen, heb meer energie en ben 12 kilo afgevallen. Farzanna geeft mij goed advies en als ik vragen heb, zoekt zij dit voor mij uit.
Kortom ik ben heel blij dat ik er mee begonnen ben. Het valt niet altijd mee me aan het voedingsplan te houden, maar als ik te veel sjoemel, reageert mijn lichaam daarop met weer meer pijn. En dat is iets wat ik eigenlijk niet meer wil.

PETRA BOUMAN

“Zoveel kilo’s afgevallen”
Mijn ervaring met De Gezonde Vrouw en het resultaat is super. In het begin moest ik erg wennen aan nieuwe producten en liep als een dwaas door de supermarkt op zoek naar producten die in mijn voedingsplan zaten. Het bewust worden van welke producten voor mij goed zijn en de combinaties maken kostte in het begin veel tijd.

De ontgiftingskuur die ik ook de eerste 21 dagen deed vond ik fijn, de eerste dagen veel hoofdpijn gehad, daarna heb ik een paar dagen pijn in mijn benen gehad en werd opeens weer naar 2 jaar ongesteld! Had heel duidelijk het gevoel dat het daadwerkelijk iets in en met mijn lichaam deed.
In een periode van 12 weken ben ik 15 kg afgevallen, voel mij erg fit en ook erg prettig. Mijn persoonlijke voedingsplan gaat mij makkelijk af en ben mij nu ook meer bewust van wat ik wel en niet eet.
Ik bezit een ijzeren discipline om door te zetten en vol te houden. Ik ben trots op mijzelf!

LEES MEER

GEMMA VAN DE BIEZEN-BEIJER

“Al mijn klachten zijn met 80% verminderd!”
Ik kwam bij Farzanna terecht met o.a. veel buikpijn, een opgeblazen gevoel en veel spier- en gewrichtsklachten (diagnose fibromyalgie). Na het starten met het traject, zijn mijn klachten in de eerste 4 weken al sterk afgenomen en ben ik veel minder moe.

En ook nu, na bijna 10 weken gaat het nog steeds heel goed. Al mijn klachten zijn met 80% verminderd. Ons contact ervaar ik als zeer prettig. Alles is heel duidelijk. En tussen de consulten door kan ik altijd een mail sturen met mijn vragen. Een antwoord volgt dan vrij snel.

LEES MEER

Bregje Sandberg

“Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!”
Ik ben bij Farzanna terecht gekomen na een tip van mijn fysiotherapeut. Ik heb een zeer lange periode met heel veel stress gelopen. Er moest niet veel gebeuren of ik stortte weer in qua vermoeidheid. We hebben bloed geprikt en gekeken hoe het met mijn gezondheid was gesteld. Hierin kwamen de tekorten naar voren. Mijn lichaam nam de vitamines die ik bij de Etos en Kruidvat kocht niet goed op. Farzanna heeft mij tips gegeven over wat ik in het eten kon veranderen en de nodige aanvullende mineralen en vitamines voorgeschreven. Ik had ook last van hartritme stoornissen. Ik was na 2 maanden van al mijn medicatie af en viel ook in totaal 12 kilo af (leuke bijkomstigheid maar niet mijn hoofddoel). We zijn nu 8 maanden verder en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en zo veel meer energie.

HEIDI VAN DER GUGTEN

“Gewrichtspijn en stijfheid als sneeuw voor de zon verdwenen”
Fijn begeleid door Farzanna. In het begin moest ik wel even slikken toen ik de berg aan informatie en adviezen over me heen kreeg, maar na een paar weken kon ik daar goed mijn weg in vinden en is het prima te doen.

Het resultaat is dat mijn chronische gewrichtspijn en stijfheid als sneeuw voor de zon is verdwenen. Ook ben ik meer dan 10 kg afgevallen, terwijl bij voorgaande pogingen ik niet meer dan 3 kg kwijtraakte.

LEES MEER

GEMMA VAN DE BIEZEN-BEIJER

“Zonder moeite of hongergevoel afgevallen en meer energie”
Ik ben blij dat ik naar Farzanna ben gegaan. Na een uitgebreide intake en probleemverkenning heeft ze me goede adviezen gegeven. Ik heb nu een ander eetpatroon waardoor ik me energieker en beter voel.

Ook ben ik 7 kg afgevallen zonder moeite of hongergevoel. Fijn is ook dat ik met mijn vragen tussen de afspraken door bij haar terecht kon.

LEES MEER

JEDIDJA HEIMGARTNER

“Darmklachten en chronische vermoeidheid”
Ik startte in juni 2020 bij de gezonde vrouw. Mijn klachten waren darmklachten en (chronische) vermoeidheid. Ik ben het traject gestart bij Farzanna. Best een switch in het begin, maar al heel snel had ik profijt van het traject. Ik merkte dat ik stabiel was door de dag heen (geen dips meer), gaandeweg verdween mijn vermoeidheid en kreeg ik meer energie. Maar het voornaamste is dat mijn darmklachten verdwenen. Geen buikpijn meer en een normale stoelgang. Wat een wereld van verschil. Waar ik voorheen dacht dat buikpijn erbij hoorde, weet ik nu wel beter.

YVONNE VAN DER SLUIS

“Direct resultaat met mijn darmklachten en opvliegers!”
Met mijn PDS (prikkelbaar darm syndroom) kwam ik al jaren bij de huisarts niet verder. De PDS werd zo erg dat ik de laatste maanden mijn huis bijna niet meer uit durfde, al was het maar om boodschappen te gaan doen.

In maart 2022 kwam ik terecht bij De Gezonde Vrouw. De informatie op de website gaf mij vertrouwen. Farzanna nam bij mij bloed af en mijn ontlasting werd naar een onafhankelijk laboratorium in Leeuwarden opgestuurd. Nadat de uitslag bekend was (lekkende darmen), kreeg ik een plan. Vanaf dag 2 had ik resultaat en kwam er een rust in mijn lijf dat ongekend is. Sinds de start (medio april) ben ik nu 3 maanden verder en het gaat ontzettend goed.
Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen. Jarenlang heb ik met PDS gekampt, de huisarts kon mij niet verder helpen terwijl ik bij Farzanna en haar plan van aanpak onmiddellijk van mijn klachten ben afgeholpen. Het is een levensstijl die goed vol te houden is en bovendien smakelijk. Ik voel me veel beter en durf de deur weer uit zonder eerst naar medicatie te grijpen. Dit had ik 30 jaar eerder moeten weten.
Ook heeft Farzanna mij heel goed geholpen met de opvliegers, waar ik al 18 jaar mee te kampen had. Ook deze zijn verleden tijd. Farzanna heeft goed naar mijn lichamelijke klachten geluisterd en mij daarmee geweldig geholpen. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet, Farzanna heb ontmoet en haar het vertrouwen heb kunnen geven waardoor zij mij zo geweldig heeft kunnen helpen.
Met plezier kan ik Farzanna aanbevelen!

LEES MEER

JESSICA KROESKE

“Na 10 dagen geen last meer van mijn jarenlange gewrichtspijn!”
Farzanna is een rustige vrouw die op een prettige en professionele manier uitlegt wat voeding doet met je algehele gesteldheid en hoe je door, met voor jou geschikte voeding, een gezonder en beter leven krijgt.

Ze velt geen oordeel over je “oude” eetgewoontes en laat altijd de keuze voor (gezonde) voeding bij jezelf. Jarenlang heb ik last gehad van gewrichtspijn en met de adviezen en het voedingsplan van Farzanna had ik na 10 dagen geen last meer van gewrichtspijn!

LEES MEER

STINA HUIJGEN

“Genoeg afgevallen en minder medicatie”
Het traject heeft mij veel opgeleverd. Ik ben genoeg afgevallen en heb mijn streefgewicht bereikt. Ook heb ik minder medicatie nodig. Farzanna heeft mij goed geholpen en is een leuke lieve vrouw. Ze neemt alle tijd voor je en je krijgt altijd antwoord op je vragen via mail of een whatsapp berichtje.

LIZETTE ROUGOOR-KOREN

“Genoeg afgevallen en minder medicatie”
Wat een TOP ervaring en resultaten. Farzanna is een super dame die haar vak verstaat. Staat ook altijd voor je klaar. Echt geweldig!! Ik was altijd moe en was allang blij dat aan het eind van de dag het eten op tafel stond.

En nu….? Heb ik een eigen zaak (Dandon Beauty & Wellness). Ik draai drukke dagen en dat gaat goed met mijn energie.
Met Farzanna heb ik mijn levensstijl omgegooid en houd deze nog steeds aan. Heerlijk!

LEES MEER

SUZAN RUTTEN

“Jarenlang geworsteld met mijn gewicht”
Voordat ik bij Farzanna kwam worstelde ik al geruime tijd met mijn gewicht. Ondanks mijn pogingen om kilo’s kwijt te raken, kwamen er toch ieder jaar twee of drie kilo’s bij. Ik ben inmiddels 47 jaar en ik merkte dat mijn lichaam was veranderd. Vroeger kon ik mijn gewicht onder controle houden door meer te bewegen en bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet te volgen maar de laatste jaren werkte dat dus niet meer.

Ik had bijna de hele dag trek en voelde me ook gefrustreerd doordat gewicht verliezen maar niet lukte. Farzanna heeft mijn bloed laten analyseren en de uitslag daarvan toegelicht. Op een aantal gebieden bleek mijn lichaam ondersteuning nodig te hebben en Farzanna schreef hiervoor een persoonlijk voedingsplan met supplementen. Ik ben vol goede moed van start gegaan met het voedingsplan. In het begin was het af en toe best pittig omdat ik moest wennen aan een nieuwe manier van eten en nieuwe recepten leren koken. Al snel merkte ik resultaat en daardoor bleef ik gemotiveerd om door te gaan. Ik ben 8 kilo afgevallen én ik voel me veel energieker dan voorheen. Ik ben heel blij met de tips en voedingsadviezen van Farzanna. Zij is enorm kundig en heeft me veel geleerd over voeding en wat het met het lichaam doet. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ik met haar adviezen ook in de toekomst op gewicht en energiek kan blijven.

LEES MEER

Meer blogartikelen
Afspraak maken
Contact
Ga naar de bovenkant