Brazilian Billift2024-04-25T12:32:05+00:00

Brazilian Billift
Billift zonder operatie inclusief cellulitus benen behandeling.

—-

De billift & anti cellulitis benen behandeling.

Met de billift worden je billen gelift en verstevigd met wel 70%. Ook de cellulitis op de billen en benen wordt aangepakt. We maken gebruik van vacuüm therapie gecombineerd met verschillende massagetechnieken en tools.

Bij de Brazilian Billift behandeling wordt er gebruik gemaakt van de vacuüm therapie in combinatie met verschillende massagetechnieken en tools. hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.

Vacuüm therapie

Met de vacuüm therapie, kunnen de billen gevormd en vergroot worden zonder operatie. De shaping cup mobiliseert de vetcellen naar de gewenste plek. Nadat het vet naar de gewenste plek is gemobiliseerd worden de grote koepels geplaatst om de billen hun ronde vorm te geven en te liften. Ook de cellulitis op de billen en benen wordt aangepakt.

Zijn er risico’s?

De behandeling is zonder risico’s, en goed voor je lichaam. De behandeling bevordert de bloedcirculatie, verwijdert klonterige vetafzettingen en gifstoffen uit het lichaam. Daarnaast geeft het een mooie lichaamsvorm en vormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

Voor het beste resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Zodra je het gewenste resultaat hebt bereikt is het advies eens per 1 tot 2 maanden terug te komen, om het gewenste resultaat te behouden.

De voordelen

  • Lift je billen met maximaal 70%
  • Direct resultaat bij een kuur
  • Geen operatie, pijnloos, geen bijwerkingen
  • Bloedcirculatie verbetert
  • Verwijdert cellulitis
  • Zorgt voor een mooie egale huid

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Gelijk na de behandeling zie je al verschil, maar de meest indrukwekkende en blijvende resultate4n zijn na 6 tot 8 behandelingen zichtbaar.

Na de behandeling

De behandelingen zijn vrijwel pijnloos, wél kan het soms voorkomen dat je de eerste dagen een lichte zwelling, roodheid, kleine blauwe plekjes of een beurs gevoel ervaart. Advies is dan ook om veel water te drinken binnen 24 uur na de behandeling om de afvalstoffen beter kwijt te raken.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Dit heeft met vele factoren te maken. Ben je sportief, doe je spierkracht training voor je billen, dan zal het resultaat langer aanhouden. Ook gezonde voeding heeft invloed op het resultaat. Na de behandeling krijg je ook voedingsadvies en eventueel oefeningen die je thuis kunt doen voor nog meer resultaat.

Heb je cellulitis op je billen of benen, dan is het belangrijk om thuis ook te cuppen. De combinatie van de billift behandeling, gezonde voeding en de juiste oefeningen voor je billen zorgt ervoor dat je nog mooiere strakke billen krijgt.

Brazilian billift & anti cellulitis behandeling
Hijama cupping (60 min.) €50,-
Billift & cellulitis cupping (60 min.) €50,-
Transformational cupping (60 min.) €50,-
Afspraak maken

Blog’s

Meer blogartikelen
Afspraak maken
Contact
Ga naar de bovenkant