Over Mij2020-01-14T15:09:58+00:00

PRAKTIJK DE GEZONDE VROUW

OVER MIJ

Ik ben Farzanna Faqiri, Orthomoleculair Hormoontherapeut.

Ik help vrouwen als jij om op een natuurlijke manier je lichaam in balans te brengen en weer lekker in je vel te zitten. Want stel je eens voor dat je echt blij bent met jezelf. Dat je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw ziet. Een vrouw die bruist van energie en lekker in haar vel zit. Je voelt je fit en sterk, mentaal én fysiek.

Ik stond waar jij nu staat.

Na mijn zwangerschappen kreeg ik te maken met vage gezondheidsklachten en een fikse toename in gewicht. Vele diëten heb ik geprobeerd. Ik viel tijdelijk af, maar de kilo’s zaten er ook zo weer aan. Zoals elke vrouw stelde ik mij de vraag waarom het niet lukte. Het was heel frustrerend. Waarom werkte mijn lichaam tegen mij? Wat deed ik verkeerd en wat had mijn lijf nu echt nodig om wel te doen wat ik wilde?

Zo ben ik mijn zoektocht begonnen. Om antwoorden te krijgen op allerlei vragen waar ik nieuwsgierig naar werd. Hoe zit mijn lichaam in elkaar? Wat heeft het echt nodig, wat kan het, wat doet het en waarom? Wat is de rol van voeding en leefstijl? Hoe werken mijn hormonen? En hoe kan ik zelf invloed uitoefenen op mijn gezondheid?

In mijn zoektocht ben ik in aanraking gekomen met de Orthomoleculaire geneeskunde en de invloed van hormonen op je lichaam.
Ik heb aan den lijve ondervonden wat voeding en leefstijl met je kan doen. Met de juiste handvatten, inzichten en begeleiding weet je precies wat jouw lichaam nodig heeft om weer gezond en fit te worden.

Ik kan jou helpen om echte oplossingen te vinden voor jouw klachten

Ik geef jou de handvatten om jouw lichaam weer voor je te laten werken. Zodat je meer energie krijgt, beter in je vel komt te zitten, gezond en duurzaam gewicht verliest en weer volop kan genieten van je leven. En wat ik van jou nodig heb is een gezonde portie wilskracht en inzet.

OPLEIDINGEN

  • HBO Medische en Psychosociale Basiskennis

  • AERES Hogeschool Biologie, Voeding & Gezondheid

  • Orthomoleculaire Geneeskunde en Voedingsleer

  • HBO Hormoontherapie

  • Reset je Hormonen Coach

  • Care for Women Specialist