Farzanna Faqiri

Hoi, Ik ben Farzanna Faqiri. Orthomoleculair therapeut en hormoonexpert. Oprichter van praktijk De Gezonde Vrouw. Moeder van drie kinderen. 

Ik help vrouwen als jij om op een natuurlijke manier je lichaam weer fit en gezond te krijgen. Zodat je lekker in je vel zit, je energie weer terug krijgt en geen last meer hebt van ‘vage’ gezondheidsklachten. Want stel je eens voor dat je echt blij bent met jezelf. Dat je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw ziet. Een vrouw die bruist van energie om alle ballen hoog te houden. Je voelt je fit en sterk, mentaal én fysiek. 

Farzanna Faqiri, Orthomoleculair Hormoontherapeut

Mijn strijd met hormonale klachten

In 2009 kreeg ik allerlei vage gezondheidsklachten. Deze klachten begonnen na mijn eerste zwangerschap. Ineens had ik last van vermoeidheid, veel haaruitval, pijnlijke gewrichten en ik voelde me niet lekker in mijn vel. Ik wist niet wat mij overkwam. Waarom werkte mijn lichaam ineens tegen mij? Wat deed ik verkeerd en wat had mijn lijf nu echt nodig om wel te doen wat ik wilde?

Ik kwam in aanraking met orthomoleculaire therapie. Ik heb aan den lijve ondervonden wat voeding en leefstijl met je kan doen. Ik kreeg ineens meer energie, de pijn in mijn gewrichten verdween volledig, mijn haaruitval verminderde en ik voelde me weer lekker in mijn vel!  Dit gaf mij zoveel energie dat het mijn missie is geworden om vrouwen te helpen die net als mij met ‘vage’ gezondheidsklachten rondlopen waar ze niet verder mee komen. 

Ik kan jou helpen om echte oplossingen te vinden voor jouw klachten

Ik geef jou de handvatten om jouw lichaam weer voor je te laten werken. Zodat je meer energie krijgt, beter in je vel komt te zitten, gezond en duurzaam gewicht verliest en weer volop kan genieten van je leven. En wat ik van jou nodig heb is een gezonde portie wilskracht en inzet.

OPLEIDINGEN

  • HBO Medische en Psychosociale Basiskennis

  • AERES Hogeschool Biologie, Voeding & Gezondheid

  • Orthomoleculaire Geneeskunde en Voedingsleer

  • HBO Hormoontherapie

  • Reset je Hormonen Coach

  • Care for Women Specialist