Tarieven

DE NATUURLIJKE HORMOONBALANS METHODE

dit gezondheidsprogramma omvat het volgende:

UITGEBREIDE INTAKE
We nemen de tijd om jouw persoonlijke situatie inzichtelijk te maken. De juiste onderzoeken wordt ingezet  afgestemd op jouw situatie en behoeften. Vervolgens doen we een health check en bespreken de vervolgstappen.

ONDERZOEKSRESULTATEN & BEHANDELPLAN
In het tweede consult bespreken we je persoonlijke behandelplan en de uitslagen van de testen. Je krijgt een op maat gemaakt behandelplan met gerichte adviezen en oefeningen.

5 VERVOLGCONSULTEN
We bespreken je voortgang en doen tussentijdse metingen. Waar nodig passen we het behandelplan aan krijg je verdere tips en adviezen.

EMB BLOEDTEST
Een uitgebreide screening van je gezondheid waarmee we inzicht krijgen in de conditie van je lichaam, je hormoonhuishouding, tekorten aan vitaminen en mineralen en nog veel meer.

METEN IS WETEN
We meten je vetpercentage, spiermassa, bloeddruk, BMI, vochthuishouding, cholesterol, glucose en de kwaliteit van je bloedvaten.

HEALTHSCAN
Via elektromagnetische signalen analyseert het systeem vele processen in je lichaam. De meting geeft een uitgebreid beeld van allerlei verstoringen die er spelen op energetisch niveau. Aandachtspunten in je gezondheid komen aan het licht.

E-BOOK MET RECEPTEN
Makkelijke recepten gericht op jou die je kunt gebruiken als je daar behoefte aan hebt.

21 DAGEN DETOX KUUR
Geeft extra ondersteuning bij je adviesplan en helpt je lichaam met het resetten en in balans brengen van je hormonen.

EXTRA DIGITALE BEGELEIDING
Via de mail, telefoon en Whatsapp kan je mij gedurende je traject altijd bereiken voor vragen en hulp.

DEZE INVESTERING IN JE GEZONDHEID KOST €647,-

ORTHOMOLECULAIRE HORMOONTHERAPIE
 inclusief persoonlijke behandelplan & healthscan

Intake consult 90 minuten € 95,-
Vervolgconsult 60 minuten € 75,-
Evaluatieconsult 45 minuten € 55,-

APS THERAPIE
inclusief orthomoleculair voedingsadvies & healthscan

Intake consult 90 minuten € 95,-
Vervolgconsult 60 minuten € 65,-
Evaluatieconsult 45 minuten € 45,-

LABORATORIUMONDERZOEK

Farzanna werkt samen met verschillende laboratoria die gespecialiseerd zijn in het verrichten van onderzoek bij hormonale klachten, tekorten aan voedingsstoffen, voedingsintoleranties, ontlastingsonderzoek bij chronische darmklachten en allerlei andere gezondheidstesten. Afhankelijk van je klachten, je persoonlijke situatie en je hulpvraag krijg je advies welke onderzoeken voor jou relevant zijn. Je bent vrij om een keuze te maken of je aanvullend onderzoek laat verrichten. Het kan van meerwaarde zijn voor jouw persoonlijke behandelplan.

De meest uitgevoerde onderzoeken

Voedingsscreening Standaard € 85,-
Voedingsscreening Plus € 255,-
Hormoonprofiel Vrouw € 95,-
Gezondheidsscreening Vrouw € 240,-
Schildklierprogramma Standaard € 60,-
Schildklierprogramma Plus € 165,-
Omega-3 vetzuren test € 80,-
EMB Bloedtest € 110,-

BETALING

Je krijgt per mail een factuur van de consulten, laboratoriumtesten  en overige kosten. Het bedrag kan je dan overmaken binnen de gestelde termijn.   

ZORGVERGOEDING 

Farzanna is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). De beroepsvereniging controleert haar leden op voldoende opleiding en regelmatige bijscholing. Praktijk De Gezonde Vrouw is geregistreerd als officieel zorgaanbieder. 

Behandelingen worden zonder verwijsbrief van de huisarts door de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Of je voor vergoeding in aanmerking komt en wat de hoogte is van de vergoeding hangt af van je zorgverzekeraar en je zorgpolis. De Gezonde Vrouw is niet aansprakelijk voor het wel of niet vergoeden. Kijk dus zelf je polisvoorwaarden goed na. De factuur van een ‘orthomoleculair consult’ of een ‘APS behandeling’ heeft geen invloed op het eigen risico van de basisverzekering.

VERHINDERING

Verhindering of annulering van je behandeling dient minimaal 24 uur van te voren te worden gemeld. Indien dit niet het geval is worden de kosten van de behandeling aan je doorberekend.

CHECK JE ZORGVERGOEDING