Help! Ik val maar niet af

Voor vrouwen die van alles geprobeerd hebben om blijvend af te vallen zonder resultaat

APS THERAPIE

Herken jij je in het volgende? 

 • Je valt telkens maar weinig af en/of na een tijdje stagneert het afvallen en gebeurt er niks meer, welk dieet je ook doet?
 • Je eet gezond en beweegt daarnaast voldoende en toch gaan je kleren maar niet losser zitten?

 • Je valt een paar kilo af en die zitten er vervolgens binnen twee dagen weer bij? Moedeloos word je hiervan!

 • Je hebt last van lichamelijke klachten, zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen, hoofdpijn, gewrichtsklachten, slaapproblemen en een opgeblazen gevoel.

 • Je begint maar liever niet weer aan een nieuw dieet, omdat het toch geen zin heeft als je mondjesmaat afvalt.

 • Je hebt het idee dat je hormonen ‘in de weg zitten’ maar je krijgt er geen vat op waar ‘m dit in zit en hoe je dit kunt verbeteren?

 • Je voelt je wanhopig en onbegrepen en zoekt deskundige ondersteuning om je overgewicht op een duurzame en gezonde manier aan te pakken.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Waarom val ik niet af?

De kans is groot dat je stofwisseling ontregeld is, je spijsvertering gebrekkig en je hormoonhuishouding uit balans!

Hormonen & stofwisseling

Hormonen hebben invloed op nagenoeg alles in je leven: je eetlust, je energieniveau, je stemming, je stofwisseling, je gewicht, je slaap, etc. Daarnaast kan er ook sprake zijn van een onbewuste sabotage: je onderbewustzijn is er van overtuigd geraakt dat je een ‘beschermend pantser’ nodig hebt.

Dat je bij tegenslagen gedurende de dag en in je leven bepaalde voeding nodig hebt om je er doorheen te helpen. Chocola, stroopwafels, chips…het is voor jou soms onweerstaanbaar op bepaalde momenten van de dag. En dan geef je er maar weer aan toe, want ach, het maakt toch niet zo veel uit wat je doet. Je valt toch niet af!

Door diëten gaat je stofwisseling overschakelen naar een “noodprogramma”. De ruststofwisseling wordt vertraagd en je verbrandt minder calorieën. Dit is een bescherming tegen ongewenst gewichtsverlies en honger, welke is geprogrammeerd in ons lichaam sinds het stenen tijdperk. Zo kon de mens namelijk overleven in tijden van schaarste. 

Zodra je weer meer eet na een dieet en/of gewichtsverlies (of terug valt in oude gedragspatronen), past de stofwisseling zich niet altijd weer aan. Het zou namelijk kunnen zijn dat er binnenkort weer een “hongerfase” komt. Dit leidt tot een snelle gewichtstoename: vaak weeg je dan meer dan je voor het dieet deed. Dit is het beruchte en gevreesde jojo-effect.

“Volop genieten van lekker eten, zonder dat je zwaarder wordt. We gunnen het iedereen!”

Eugénie Woordes

EUGÉNIE WOORDES – MARS

“Mijn lichtje in de duisternis”

Dit omschrijft hoe ik Farzanna en Annemiek ervaren heb.
Na jaren van diverse pogingen om af te vallen, wat nooit lukte, ben ik nu 11 kg afgevallen! Mijn nuchtere glucosewaarde is met 7 punten gedaald tot het gemiddelde wat het zou moeten zijn. Hoe mooi zou dat zijn voor andere diabetespatiënten! Ik voel mij nu veel fitter en rustiger; hier word je toch blij en gelukkig van! En dat allemaal na 9 weken heel bewust en gezond eten. Het was niet makkelijk maar (Annemiek en) Farzanna hebben mij er doorheen gesleept.


Ik ga zeker op deze ingeslagen weg door. Ik voel me gewoon geweldig!
En ik blijf zeggen: zonder Annemiek en Farzanna had ik het niet volgehouden! Jullie mogen dus net zo trots zijn als dat ik inmiddels ben!

LEES MEER

In 16 weken pakken wij het probleem aan

Met ons intensieve 16 weken programma, waarin wij onze krachten hebben gebundeld, helpen wij je om uit die vicieuze cirkel te komen. Dit doen we door zowel naar de werking van je lichaam te kijken als ook het mentale aspect erbij te betrekken.

Farzanna Faqiri

Farzanna Faqiri

Annemiek Kruse

Annemiek Kruse

Orthomoleculaire hormoontherapie

Met behulp van orthomoleculaire hormoontherapie gaat Farzanna op zoek naar de oorzaak van je klachten. Ze start met een bloedtest, een healthscan en een hormoonanalyse. Hieruit volgt een behandelplan op maat, waarin voeding en leefstijl als medicatie ingezet worden om jouw klachten te behandelen. Vaak worden er ook specifieke supplementen en natuurlijke middelen aanbevolen, om ervoor te zorgen dat je lichaam weer in zijn natuurlijke staat komt. Het is dan ook heel belangrijk om bereid te zijn om definitieve aanpassingen te doen aan je voedingspatroon. Alleen zo kun je gemakkelijk en moeiteloos je nieuwe gewicht behouden!

Meer informatie over orthomoleculaire hormoontherapie

Hypnotherapie

Annemiek zet hypnose in, om zo de specifieke oorzaken op te lossen, die er tot nu toe aan bijgedragen hebben dat je niet permanent gewicht verliest. Hypnose helpt je om voor eens en voor altijd die knop om te zetten. Die mentale switch te maken naar het nieuwe, lekkere, gezonde eetpatroon dat voor jou goed is.

Overgewicht en obesitas zijn (meestal) geen puur fysieke problemen. Er schuilen vaak andere oorzaken achter, zoals verdriet, troost, frustratie of verveling. Dit wordt ook wel emotie eten genoemd. Overgewicht ontstaat dan, geheel onbewust, als een vorm van bescherming. Dat is waarom zo veel mensen het moeilijk vinden om hun gewicht permanent te veranderen. Gedachten draaien voortdurend om eten en niet-eten, calorieën tellen en dagelijks wegen op de weegschaal. Wanneer dan na een paar kilo gewichtsafname het jojo effect optreedt, is er vooral teleurstelling en frustratie. Het is weer niet gelukt! Hypnose pakt dit bij de kern aan.

Meer informatie over hypnose therapie
 • Ben je helemaal klaar met het gevoel de strijd constant te verliezen?

 • Ben je alle goedbedoelde adviezen beu, omdat je als geen ander weet dat het niet alleen gaat om wilskracht?

 • Snap je allang dat je er onder je overgewicht c.q. eetprobleem een andere oorzaak schuil gaat, die maar steeds niet ontdekt wordt?

 • Wil je boordevol energie zitten, gezond zijn en je gelukkig voelen?

 • Wil je ook net als anderen af en toe dat gebakje eten op een verjaardag, zonder dat je er direct 2 kilo van aankomt?

 • Wil je ongewenste gedragspatronen werkelijk oplossen en je eetgedrag aanpassen aan je natuurlijke staat?

Behandelplan op maat

Vaak maken verkeerde voeding en een verstoorde hormoonhuishouding het lastig om af te vallen. We onderzoeken de specifieke oorzaken van je overgewicht. Op basis hiervan wordt er een uitgebalanceerd voedingsplan voor jou opgesteld. Daarbij zetten we gezonde voeding in als medicijn. Jouw gepersonaliseerde voedingsplan verbetert je stofwisseling en herstelt je hormoonbalans. Zo krijg je jouw lichaam weer in balans en val je af. Gezond, verantwoord en blijvend resultaat! Tijdens het programma ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding. 

 • We starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsconsult leren we elkaar kennen. Je krijg meer uitleg over hoe we werken en wat het programma inhoudt. We bespreken natuurlijk ook jouw persoonlijke wensen en doelstellingen, aangezien deze het uitgangspunt zijn. Het kennismakingsgesprek duurt 60 minuten en kost 45 euro.

 • Daarna spreken we een behandeltraject af en maken we een planning voor de vervolgstappen, verspreid over 16 weken.

 • Je krijgt van ons een informatiemap mee voor thuis met daarin vragenlijsten om in te vullen, een voedingsdagboek om bij te houden en overige informatie om thuis na te lezen.

 • Vervolgens kom je voor een onderzoeksconsult: we doen een uitgebreid bloedonderzoek, hormonale analyse, mineralen- en vitaminen test en nemen je voedingsdagboek door. We sluiten af met een lichaamsmeting van je gewicht, vetpercentage, spiermassa enz.

 • Tijdens het tweede consult bespreken we de uitslagen van de onderzoeken. Ook gaan we jouw persoonlijke behandelplan doornemen en maken we een plan van aanpak, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt!

 • Je krijgt daarna 3 hypnose behandelingen inclusief audio hypnose sessies voor thuis.

 • In totaal plannen we 8 contactmomenten in zodat je alle hulp en begeleiding krijgt. Uiteraard zijn we ook tijdens jouw gehele traject bereikbaar voor vragen en hulp.

 • Annemiek en Farzanna overleggen regelmatig gedurende jouw traject om te waarborgen dat jij het beste resultaat haalt.

HELP! IK VAL MAAR NIET AF programma

Voor wie?
Heb je het helemaal gehad met de eeuwige strijd tegen de overtollige kilo’s? Wil je weten hoe je blijvend kunt afvallen zonder hongergevoel? En vind je het fijn om goede begeleiding te krijgen? Dan is dit programma geschikt voor jou. Op een verantwoorde manier gaan we aan de slag om je te helpen een gezond gewicht te behalen zonder gebruik van maaltijdvervangers, shakes, afslankpillen of algemene (crash)diëten. Maar met een voedingsplan op maat volledig afgestemd op jouw stofwisseling en hormoonhuishouding. Met hypnose behandelingen gaan we zelfs een stap verder en bieden we jou de oplossing voor de psychologisch-emotionele oorzaken, zodat je een mentale switch maakt en oude patronen achter je laat.

995,- euro voor een intensief traject van 16 weken inclusief bloedtest en healthscan

 • Intake inclusief bloedprikken en medische analyse

 • Bloedtest om gerichter je gezondheid in kaart te brengen

 • Healthscan meting mineralen, vitaminen, hormonen, leverfunctie, stressniveau, enz.

 • Hormoonanalyse aan de hand van gerichte vragenlijsten

 • Persoonlijk plan van aanpak inclusief voedingsplan op basis van je bloedwaarden

 • Weekmenu’s en boodschappenlijst

 • Receptenboek

 • 30-daagse gezondheidskuur om je stofwisseling te resetten

 • 3 hypnose behandelingen voor de mentale verandering

 • 4 contactmomenten voor follow-up op de praktijk of online

 • Advies op maat over supplementen, kruiden en andere natuurlijke middelen om je lichaam te ondersteunen

 • Kennis en inzicht in je gezondheid, stofwisseling en hormoonhuishouding

 • Persoonlijke begeleiding via de whatsapp, e-mail of telefoon

 • 15% korting op voedingssupplementen

Bekijk hier of je voor een vergoeding in aanmerking komt

Ben jij klaar voor een definitieve omslag in je leven?

Meld je dan nu aan voor een kennismakingsconsult. Dan gaan we samen op weg naar een blijvend gezond gewicht.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met hypnose? Zie hier

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met orthomoleculaire hormoontherapie? Zie hier