De Health Check

Inzicht in jouw gezondheid en leefstijl

APS THERAPIE

Waarom zou je een Health Check doen?

Hoe jij je in het dagelijks leven voelt is een goede indicatie van je vitaliteit. Maar soms is wat extra zekerheid over je gezondheid fijn. De health check geeft inzicht in de risicofactoren voor jouw gezondheid. Op basis van de bevindingen krijg je een persoonlijk adviesplan met concrete richtlijnen om je gezondheid te verbeteren.

 • Geeft inzicht in je gezondheid

 • Signaleert vroegtijdig ziektes en aandoeningen

 • Geeft een verklaring voor je gezondheidsklachten

 • Stimulans om aan je gezondheid te werken

Voor wie is de health check?

Vergelijk de health check met een APK keuring van je auto, maar dan voor je lichaam. We weten allemaal dat onze gezondheid het kostbaarste bezit is. Toch laten we wel onze auto elk jaar keuren maar niet onze gezondheid. Heb je bepaalde klachten die je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden? Wil je weten of je risico loopt op bepaalde (genetische) aandoeningen? Of wil je gewoon een jaarlijkse check-up? Dan biedt de health check jou een compleet inzicht in je gezondheid en welzijn. 

Wat houdt een health check in?

De health check is een preventief onderzoek waarbij we een aantal metingen doen. Het bestaat onder andere uit een bloedtest, neurotransmitterstest, een vitaminen/mineralen test, een urinetest en een meting van de kwaliteit van je bloedvaten en je lichaamssamenstelling.
Aan de hand van vragenlijsten en een voedingsdagboek kunnen we veel gezondheidsrisico’s in kaart brengen en inzicht krijgen in je huidige voedingspatroon en leefstijl.


Dit alles met als doel: een compleet en betrouwbaar overzicht van je gezondheid. Zodat je een concreet en praktisch leefstijladvies op maat krijgt.

In je gepersonaliseerde gezondheidsrapport staat precies omschreven wat je kunt doen om je lichaam weer fit en gezond te krijgen. Je krijgt advies op het gebied van voeding, leefstijl, mindset, beweging, stressreductie en suppletie.

De Health Check

Leefstijl, gezondheid en fitheid hebben een grote invloed op je dagelijkse functioneren. Wil je weten hoe vitaal je bent? Heb je ‘vage’ gezondheidsklachten waar je geen grip op kunt krijgen? Spreekt het jou aan om preventief te werken aan je gezondheid, zodat je minder risico loopt op chronische aandoeningen en ziektes? Dan is de health check geschikt voor jou.

390,- euro voor een uitgebreide health check inclusief gezondheidsrapport

 • Bepaling van je vetpercentage, spiermassa, vochthuishouding en bloeddruk

 • Vitaminen- en mineralentest inclusief meting van de zware metalen belasting in je lichaam

 • Bloedtest leverfunctie, glucose, insuline, laaggradige ontstekingen en cholesterol

 • Urinetest zuur-base huishouding en nierfunctie

 • Meting kwaliteit van je bloedvaten inclusief risicobepaling hart- en vaatziekten

 • Vragenlijsten en voedingsdagboek voor meer inzicht in je huidige leefstijl en gezondheid

 • Gezondheidsrapport op maat inclusief voedingsplan en leefstijladviezen

 • Een intake consult, een vervolgconsult en een telefonisch evaluatieconsult

Plan mijn health check